Preišči ta spletni dnevnik

torek, 18. januar 2011

Torek je in pralni stroj še vedno deluje ... :D

Danes popoldan sem si po dolgem času privoščila popoldanski počitek in imela nadvse bedaste sanje. Sanjalo se mi je o stavku, ki sem ga morala lektorirati, a mi nikakor ni šlo. Vedno znova sem se ustavila pri eni besedi in je nisem znala postaviti v pravi sklon. Ko sem se od silne muke nato predčasno zbudila, mi je bilo kar malo žal, da sem se sploh spravila spat ...


Sem pa začela pisati novo poglavje ...
----------------------------

Tipi, ki pijejo toliko čaja, se mi zdijo skrajno sumljivi, je pomenljivo zaprhala moja draga prijateljica, prekrižala noge in srknila požirek kole. Lepšega presenečenja si tisti dan res ne bi mogla zaželeti – več kot eno leto je že minilo, odkar se je odpravila na svoje romanje po puščavah Afrike. [...] Kakšno zvezo pa ima to s povedanim? mi nekako ni šlo v račun. [...] No, lepo te prosim, moški morajo biti lovci, lovci pijejo pa kvečjemu jegermajster, vsekakor pa ne čaja, je filozofsko razvila svojo teorijo in pobožala mačko, ki se ji je prismukala med noge, po kosmati glavi.

5 komentarjev:

  1. ...andreja,berem tvoje objave, blog je fajn ideja...:))lp

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala, petra, lepo je slišat, da te kdo bere :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jup, tale bejba vsekakor ve, o čem govori. Zveni zelo študiozno in svetovljansko :P Kar pa seveda ne šteje, če sama spije ogromne količine kave in je gej :)))

    PPS Ne bit huda, ampak menjaj ono 'po kosmati glavi'. Saj vem, da pri Cilki to ni samo po sebi umevno, a napiši raje progasti ali uhati... :))

    OdgovoriIzbriši