Preišči ta spletni dnevnik

sreda, 9. marec 2011

Eden tistih hecnih dni ...

V lekturi in urejanju imam en zelo posrečen mladinski roman. Ob takšnih priložnostih je moje delo zares užitek. Ne samo, da mi nekdo plača, da počnem tisto, kar najraje delam, torej berem, obenem je še zabavno oziroma celo razburljivo, da se moram kar nazaj držati, da ne začnem goltati črk kot kakšen črkožer :), konec koncev moram popraviti morebitne napake in ni dobro, da prehitro drvim skozi strani.

Danes zjutraj sem morala do devetih oddati eno krajšo lekturo, ki sem jo sicer končala že včeraj, a sem jo hotela še preleteti, preden jo odpošljem, zato sem vstala že ob osmih, pogledala tistih par strani, poslala mejl in šla naravnost nazaj v posteljo, si ponovno vtaknila čepe v ušesa in zaspala kot klada. Komaj, ampak res komaj, sem se izvlekla iz postelje ob pol enajstih ... bil je eden tistih primerov, ko možgani vejo, da bi bilo dobro vstati, telo in oči oz. veke pa se sploh ne grejo teh igric in ostajajo v spalnem načinu, pa če se še tako naprezaš. A mi je naposled le uspelo, malo je pomagala tudi Cilka, ki je sedela dva centimetra stran od mojega obraza in mi predla nekam v nos, vsake toliko pa mi je s svojim šmirglastim jezikom potegnila čez čelo in mi naredila jutranji piling.

Zvečer grem že tretjič ta teden na zumbo, spravljam notri od prejšnjega tedna, ko sem bila bitko z mikrobi. In jutri imam spet zumbo in v petek še balet ... upam, da ne bom v soboto mrtva obležala med rjuhami :)

2 komentarja:

  1. Haha, tvoji zapisi me vedno nasmejijo :)Kar se pa tiče jutranjega vstajanja, sva na istem. Strah me je samo, kako bo nekoč, ko bom dejansko mogla hodit v službo od osmih do štirih :) Sem že prakticirala to, pa mi še nikoli ni bilo lahko vstati pred 9 uro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz močno računam na to, da si bom vedno sama odrejala delovni čas. Po moje bi se prvih nekaj mesecev jokala, če bi res morala biti v službi ob osmih ali še prej ... sicer pred pol deseto tako ne bi bila za nobeno rabo, moji možgani so pred to uro kot sveže skuhan puding :D

    OdgovoriIzbriši