Preišči ta spletni dnevnik

petek, 15. april 2011

Petkova salsa, vikend brez dela in še kaj

Preživela enourni tečaj salse. Mož ponosen, ker je premagal svoj odpor do plesa in vseeno šel, ker si ni polomil nog in ker mu je uspelo ne zgubiti živcev; žena ponosna, ker je po desetih letih končno uspela pripraviti svojega dragega, da se z njo udeleži plesnega dogodka, kjer namesto sedenja in opazovanja drugih, kako plešejo, tudi sama pomigata. Žena še bolj ponosna, ker je možu uspelo na koncu celo že rahlo migati z boki in ker mu je z obraza izginil obraz trpinčenega mučenika, kar pomeni, da mu je postalo skoraj všeč. Mogoče bova celo še kdaj zaplesala :D Misija nemogoče uspela!

Pred mano je dela prost vikend. To je skoraj tako kot še en božič. Se že veselim daril v obliki prostih minut, malo daljšega jutranjega spanca, dolgega in počasnega zajtrka, ležernosti, popoldanskega 'voluharjenja' (beri: lenarjenja) z dragim ... Lep vikend želim tudi vsem vam!

Aja, pa še to. Scenarij za nagradno igro sem uspešno dokončala, z ogromno količino moževe pomoči (hvala, mož!), naročniki pa so mi napisali, da se mi zahvaljujejo za profesionalno opravljeno delo. Lepo je to slišati, lepo je delati s profesionalnimi naročniki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar