Preišči ta spletni dnevnik

petek, 27. maj 2011

Saga o satanskih zobkih

Mala kosmata dojenčica s satanskimi mlečnimi zobki me na polno zaposljuje. Nisem si mislila, da bom po letih ležernega vstajanja ob pol devetih kdaj vstajala ob pol sedmih in se ob sedmih že preganjala po parku :)) Ampak ni hudega. Najpogostejši besedi v mojemu novem besedišču so NE, SEDI in PRIDNA, pa PIPI in KAKA :D Zvečer se včasih počutim kot kakšen norec, saj sploh ne znam več normalno govoriti. Roke imam perforirane od njenega grizljanja in zaenkrat so vsi kosi pohištva, čevlji in ostali predmeti, ki niso njene igrače, še celi. Zaenkrat!

Zna se že usesti, in če jo kregam, se kar usede, ker ve, da je takrat pohvaljena in da obstaja možnost, da dobi celo posladek. Rekla bi, da ima malo prepametne možgane za svoje mikro telo. Če le ima možnost, krade brikete od mačke. Svojo malo šnoflo da v zrak in se ji pusti odvohljati do mačkine posode, kjer začne s takšno naglico hlastati po njeni hrani, da tudi če sem zelo blizu, ne uspem priti dovolj hitro, da ji ne bi uspelo požvečiti vsaj nekaj briketov. :))

Najlepše pa je seveda takrat, ko utrujena od divjanja po travi in preganjanja drugih psov zaspi kot klada, potem pa spušča smešne glasove, celo nežno laja v spanju in premika tace, kot da bi še vedno tekla :))

Ni kaj, zanimivo je!

Ni komentarjev:

Objavite komentar