Preišči ta spletni dnevnik

četrtek, 18. avgust 2011

Kako kilco manj bi lahk mela :S

Po jutranjem sprehodu dopoldanski izlet k veterinarju. Sophie se rada vozi z avtom in rada kam gre, četudi tja, kjer jo pikajo, tehtajo, ji merijo temperaturo na čuden način in jo otipavajo :D Seveda vse prestane herojsko, brez kakršnihkoli težav ali nevšečnosti. Tehtnica tokrat pokaže 6,8 kg, jaz precej debelo pogledam, veterinar pa reče, da bi lahko imela kakšno kilco manj. Ups :S Smo jo malo prebogato futrali? Očitno ... Torej, draga moja Sophie, nič več polentice :D

Večerni sprehod v znamenju kopanja. Mečeva ji palčko in kot nora drvi po nabrežju Savinje in nazaj gor. Pravo veselje jo je gledati, po vodi skače kot kakšna vidra :)

Moja sestrica še vedno s trebuhom. Čaka, da se mali odloči priti na svet. Upam, da bo kmalu, da vidimo tega korenjaka ... Že drugega deca v podmladku naše generacije družine.

Sem pa danes dobila v lekturo scenarij, kar je prijetna osvežitev. In z monografijo se počasi, "ali ipak" premikam proti dvesto petnajsti strani. Ko enkrat padeš noter, ni več tako hudo. Samo ne smem preveč razmišljati o tem, koliko minut, ur, dni, let je že vloženo v ta projekt, pa kar nekako gre.

1 komentar:

  1. LoL, ej, kaki bumbarji smo lastniki teh zverin: nekaj MORAMO najti, da se lahko potožimo, da pesundre niso idealne. A ti je Sofi videt zarejena?? Naj jo veterinar še enkrat pretipa: če kaj, ima ta pes res, ampak res veliko mišic. Tako da polentico pusti pr miru.

    OdgovoriIzbriši