Preišči ta spletni dnevnik

sreda, 17. avgust 2011

Nedoumljive pasje zadeve

Nekaterih pasjih zadev res ne razumem ... Zakaj bi se recimo kdo hotel povaljati po crkovini, na primer taki fino mrtvi in razpadajoči ribi? Nimam pojma, ampak Sophie je to včeraj naredila s takšnim užitkom, da nekaj že mora biti na tem :D Da o biznisu z iztrebki raje sploh ne začnem ... ampak na tem področju smo zaenkrat še kar ok, ne je jih in tudi povaljala se še ni po nobenem, razen po naključju, ko se je igrala v kakšni travi v parku, kjer je kakšen zelo "zaveden" in "obziren" lastnik psa pozabil pospraviti za svojim ljubljenčkom.

Nina naju je včeraj snemala, ko sva ji kazali, kako zna krožiti okrog posode, in Sophie je bila tako zagreta, da je dvakrat stopila kar mimo :D Za Savinjo pa ima zdaj nov hobi, skakanje na klopce. Danes zjutraj sva morali na vsaki še nekaj minut posedeti, ker se ji je zdelo tako nobel, da obe sediva gor in da je ona nanjo prišla čisto sama. Sedela je kot kakšen mlad petelin in se razgledovala naokrog. Malo jo je zmedlo samo pri tisti klopci, na kateri sta sedela gospod in gospa. Najprej je še gledala, kako bi lahko vseeno skočila gor, potem pa je le uvidela, da je bolje, da gre kar mimo.

Danes gremo predpredzadnjič v malo šolo. Absolutno lahko rečem, da je napredek viden. 23. avgusta imamo vpis v osnovni tečaj, kar bomo vsekakor naredili, šola pomaga Sophie in meni, meni včasih še bolj kot njej :D


Ni komentarjev:

Objavite komentar