Preišči ta spletni dnevnik

petek, 23. september 2011

Poprov sprej, dobre novice in strašno priden pes

Pasja šola danes je bila super. Sophie že dolgo ni tako pridno in zbrano delala, tekala je skozi tunelček in delali smo vajo, kjer je inštruktorica Maja držala psa, ti pa si tekel stran od njega, ga klical in se potem skril za ogrado, da te ni mogel videti. Pes je moral priteči do tebe ... in je tekla kot blisk, pa še blazno fino se ji je zdelo :D Učili smo se flip obrat v levo, s katerim lahko psa popraviš, če ti v osnovnem položaju sedi postrani namesto točno ob tvoji nogi, in ker je bila tako pridna, da mi je tik pred koncem zmanjkalo posladkov, je danes prvič poskusila sir :)) Iz zagate me je spet rešila Barbara, od rotwailerja Arčija šefica, zato je zdaj že res skrajni čas, da se ji nekako oddolžim :D No, ko se vrnejo z morja, kamor peketajo jutri zjutraj.

Včeraj sem si nabavila tudi poprov sprej, zato lastniki spuščenih psov, ki se ne znajo obnašati, pazite se me! Oziroma vaši psi naj se me pazijo! Klical me je tudi tehnični urednik z založbe, ki bo izdala mojo monografijo, in ko je rekel, da naj mu nekaj popravkov pri bibliografiji pošljem do danes, ker gre zadeva v ponedeljek v tisk, me je skoraj kap od olajšanja in zadovoljstva. KONČNO! Prav nič težko mi ni bilo iti v knjižnico in si že "po stoti put" sposoditi nekaj knjig, da sem lahko dopolnila manjkajoče podatke.

Jutri zjutraj se pa končno naspim, ta teden mi nikakor ni uspelo spraviti noter svojih popoldanskih siest, ker sem imela v obdelavi prispevke za nek medicinski kongres, ki jih je bilo treba kar najhitreje spraviti pod streho. Za spremembo bom spala do osmih, se potem skupaj s Sophie odkotalila na Anski vrh in mogoče bom potem še kaj spekla (ko pridem domov, ne na Anskem vrhu). Zdaj, ko si naposled upam :D :D


3 komentarji:

  1. Andreja, čestitam ti za pot opravljeno do izdaje monografije. Želim,da od tu naprej porabiš manj energije za založbe in več za kreativno pisanje.

    Pozdrav,

    Marko

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, nič ne skrbi zaradi lekrlijev - boš pa za kak dan ali dva, tri, štiri ... vzela Arčija v varstvo ;)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ata: hvala za čestitke! Je bila kr pot, ja, se strinjam :D
    Barbi: he he, to bi pa bila slika :D Sophie in Arči oba na kavču, mačka pa dobi živčnega :D

    OdgovoriIzbriši