Preišči ta spletni dnevnik

četrtek, 17. november 2011

A smo res tako različni?

Sophie razmetavajo pubertetniški hormoni ... Zdaj ima kar nekaj novih fint, ki me znajo rahlo razbesneti, hkrati pa spraviti tudi v smeh, navadno istočasno. Ko ji rečem, naj se spravi iz kuhinje, kar načeloma zelo dobro razume, se zna skriti za mizo ali med stole in tam čakati, da se približam, potem pa se izmikati naokrog in občasno tudi menjavati smer. In ko je treba iti spat in jo usmerim v spalnico, kjer ima svoj spalni boks zraven najine postelje, se dobesedno vrže pod posteljo (človek kar ne more verjeti, kako spretna je lahko mala mrcina) in se odplazi nekam do sredine, da je ne morem zgrabiti z nobene strani, občasno pa je to samo nova pot do boksa, torej ne okrog postelje in v "spalnico", pač pa raje pod posteljo, saj je tako očitno bolj zabavno. In kakorkoli so nekateri občutljivi na razne primerjave mladih živali in mladih ljudi, mi njene fore vedno znova potrjujejo, da si nismo tako različni. Vsaj ne v vseh stvareh. Ker mene, recimo, Sophiine vragolije pogosto spomnejo na moje, ko sem bila še mlajša. Predvsem pa na mojo trmo.

Jutri imamo zadnje srečanje male šole in mini izpit, da pokažemo, kaj smo se naučili. Držite pesti, da ne bo imela enega od svojih dnevov in bova dejansko lahko pokazali, kaj znava oziroma natančneje - kaj zna.

3 komentarji:

  1. Prekrižanih vseh dvajset prstov. Ampak jaz jo videvam na sprehodih in vem, da tamala obvlada. (Trmo In trike :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. psi so kot otroci"mali - mali problemi, veliki-veliki problemi:)...ja, dejansko je tako, da ko misliš, da jih imaš že pod kontrolo(ne obratno), se začne puberteta...vendar tudi ta mine, ampak kot sama veš, prebrisani so tako, da ti dolgčas ne bo nikoli ;))


    Držimo vseh 12 tačk za uspešno opravljen izpit :)


    lp, M.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za prekrižane prstke in tačke! In kot si rekla, Metka, dolgčas res ni!

    OdgovoriIzbriši