Preišči ta spletni dnevnik

nedelja, 18. marec 2012

Blog je pa le treba pisati, četudi je dela v izobilju!

Zaradi pritiskov zvestih bralcev si ne morem več privoščiti, da spet izpustim bloganje, preveč tvegam s takšno malomarnostjo ... :D V resnici enostavno nisem prišla zraven ... nori sušec je čisto podivjal z roki za oddajo, da ne delam drugega, kot delam in preračunavam, ali mi bo uspelo pravočasno dokončati. No, zadnje preračunavanje je pokazalo, da mi bo očitno uspelo, kar je super, ker ne bi rada zdaj začela zamujati, ko sem med svojimi poslovnimi partnerji ravno postala znana po tem, da se striktno držim rokov.

V petek sem bila spet gostja na radiu (ne me kregat, ker sem vam pozabila povedat, res sem pozabila!), tokrat na Radiu Celje v oddaji Gostimo gostoljubnega glasbenega gurmana, ki jo dela Luka Žerjav, radijec s šarmantnim glasom, ki bo mimogrede tudi eden od gostov petkove predstavitve, ki se nevarno približuje (še petkrat gremo spat!!!). Drugi gost bo Zoran Pevec, pesnik, kritik in frend, tretja gostja pa bo eterična Sara Stropnik, ki bo poskrbela, da se na predstavitvi ne bo samo bralo. Seveda bo tu še četrti gost, DJ Sobrio, ki bo po zaključenem uradnem delu poskrbel za zabavo. Prav fino bo, zato vabljeni vsi, ki za petek še nimate kakšnih fiksnih načrtov, ki se jih ne da spremeniti!

Pasja šola teče dalje. Sophie mi ne dela sramote, razen da je zagotovo najbolj histerična šolarka, ki ves čas, ko je treba mirno sedeti in čakati na nadaljnje naloge s strani naše inštruktorice Urške, čivka kot kakšna razglašena papiga ... Največji žur ji je čas za razvedrilo, ki sledi po obveznih vajah iz poslušnosti, to pomeni skakanje čez ovire, vzpenjanje po leseni zadevi v obliki strehi, šprintanje čez tunelčke ... Morala bi biti precej slepa, da ne bi opazila, da mi namiguje, da ji je všeč agility ... A vse ob svojem času, najprej ordnung und disciplin, potem pa zabava!! Ja, sicher!

2 komentarja:

  1. Odgovori
    1. Ah, ja, to sem pa pozabla napisat ...
      1. Ultra Nate: Free
      2. Siddharta: Ring
      3. Aguilera: Beautiful
      4. Muse: Neutron Star Collision

      Izbriši