Preišči ta spletni dnevnik

torek, 12. junij 2012

Ko te čisto sezuje ...

Šišmiš, kot je Florči posrečeno poimenovala Metka, je nekaj bubana. Ni nič strašnega, blaga infekcija, lahko da tudi alergična reakcija. Vzeli so ji malo krvi, dobila je tri pikice, bila je pa tako pridna pri veterinarki, da je bilo kar neverjetno. Moram se pohvaliti, da se približuje svoji idealni teži, tehtnica je danes pokazala 19,5 kg, kar pomeni, da je izgubila že dva kilograma. Prav vidi se ji, da je bistveno bolj okretna, ko je njena rita nekoliko lažja. Dobila je tudi tabletke, antibiotike, ki jih mora jemati en teden, ampak je že po injekciji, ki jo je fasala v bedro, občutno bolje. Zdajle ždi v svojem boksu in žveči palčko iz goveje kože. Tudi jedla je danes malo več kot včeraj in celo enkrat zaštartala za Cilko, ki je včeraj ni šljivila za pet posto, čeprav ji je paradirala pred nosom.

Se je pa včeraj zgodilo nekaj strašno lepega in kar se mene tiče tudi ganljivega, da sem še danes pretakala solze ... Gospod, kjer sem vzela Sophie, mi je napisal mejl, da je na blogu prebral, kaj se je zgodilo (iskreno rečeno nisem zmogla moči, da bi mu to sporočila), da je njega in njegovo družino strašno pretreslo in da ima zame predlog. Rad bi mi podaril mladička iz legla Sophijine mamice Tare, ki bo skotila sredi julija, ker ve, kako rada sem imela Sophie in kako lepo sem skrbela zanjo. Tako sem se začela cmeriti, da sem Vaniju komaj povedala, kaj se je zgodilo. Hkrati sem se spet spomnila na mojo Sophie, ki mi nikoli več ne bo nagajala, da se mi je kar milo storilo. In čeprav strašno težko, sem mu odgovorila, da se mu iskreno zahvaljujem za njegovo srčno gesto, ampak da bi mi bilo čisto pretežko, če bi spet imela mladička iste mame. Mogoče sem smešna ali celo nora, ker tako razmišljam, ampak res se tako počutim. Zato bo naslednji parsonski zlodejček iz Prekmurja ...

Dolgujem pa še nekaj slikc od prejšnjega tedna, ko sva se z Manco odpravili k Tinki na obisk v Zabukovico. Zverini sta seveda bili zraven in se prav fletno zabavali. Mislim, da sta postala kr prijatelja.

Maš kr lepo ovratnico, mal je široka, pa diši tut :D



Moja Mančula
 
Moja Tinčula nosi kavico in dobrote

Pa čuj, Florči, ti na splošno kr fajn dišiš :D


Šnofl



Najdete nadzorno kamero? :D :D

2 komentarja:

  1. Na, zdej sem pa še jst čisto šmrkasta...lepo, pa žalostno, pa spet lepo...

    Pa tako zelo vesela sem, da smo bile spet skupaj...mi je manjkalo, pa še vedela nisem kako.

    Pa ob komentarjih sem se nasmejala, taka prisrčna kužota sta Florči in Jon :)) Sophi bo pa zmeraj tu nekje...v naših srcih.

    OdgovoriIzbriši
  2. IIIII kako zelo lepo od gospoda, ki je lastnik Sophijine mame...:) vsekakor spoštujem tvojo odločitev...kot je rekla Tinka bo Sophi vedno tu nekje v naših srcih :)
    Florči ima pa novega prijatelja ...še en korak več v njenem napredku ...super :)

    OdgovoriIzbriši