Preišči ta spletni dnevnik

nedelja, 27. februar 2011

Bacili napadajo III

Trilogija Bacili napadajo je požela neverjeten uspeh! Lekarnarji si manejo roke in se privoščljivo hehetajo, moja denarnica se nevarno hitro tanjša, moje grlo pa je še vedno obkoljeno s strani neznanega, a precej tečnega agresorja.

Danes preizkusila sirup za izkašljevanje (nateg) in neke pastile (ne bom delala reklame, niti slučajno), ki so pakirane kot znani bonboni za grlo in celo delujejo. Nekoliko ti omrtvijo grlo, kar je super, tako vsaj ne boli in ne sili na kašljanje. Spila sem enormne količine čaja, vode, pojedla eno banano, kar se tiče kosila, pa me je rešila moja draga tašča s kurjo juhico. Slava ji (tašči in njeni kurji juhici).

In kakšni so obeti za jutri? Nimam blage veze, bi bilo pa super, če bi tisto sranje, ki se mi kopiči v grlu, skupaj z nadležnimi bacili lahko že končno nekako izločila in zaključila s tem bolehanjem, ki mi ni nikoli šlo preveč dobro od rok. V srednji šoli se mi je včasih prav zaluštalo, da bi bila bolna in bi lahko kakšen teden ostala doma (how sick is that?!), potem pa, ko se mi je želja uresničila, sem se navadno že tretji dan jokala, ker sem imela preležanine in alergijo na čaj :D

Ateiste naprošam za kakšno dobro misel v mojo smer, tistim, ki verjamete v Boga, pa ne bom nič zamerila, če me boste vključili v večerno molitev.

2 komentarja:

  1. Boga no. Dej poskusi še žlico medu, pa posut z cimetom in potem to lizat, večkrat na dan. Med nosečnostjo sem mela eneparkrat težave z grlom in sem poskusila vse alternativne nasvete, ki sem jih našla. Ne vem kaj točno je na koncu pomagalo. Ampak je. Poleg tega je še žvečenje kokosove moke, naredila sem tudi sirup iz črne redkvice in medu, če tezanima napišem še kako to narediš. Je dobro tudi proti kašlju, ker me ja ta ob vsem tudi napadel. Pila sem samo mlačen čaj, brez limone, z ogromnimi količinami medu. In hodila po hiši z zavitim šalom okoli vratu, tudi spala sem z njim :s Sem se pa vsakič hitro zmazala. Če bo kej v pomoč ;)

    Ti pa pošiljam en val pozitivne energije ;))

    OdgovoriIzbriši
  2. Med mam kr na mizi zraven kavča, kjer poležavam, bom poskusila še cimet, to še nisem nikoli ... kokosovo moko bo treba nabavit, tista črna redkvica pa mi tak nekak smrdi, tak da bom zaenkrat preskočila. Šalek je na vratu :))

    Hvala za val!

    OdgovoriIzbriši