Preišči ta spletni dnevnik

ponedeljek, 14. februar 2011

Dva dni pred tretjo obletnico

Čez dva dni imava tretjo obletnico poroke. Danes sva si izmenjala zgodnji darili. Hudič je, ko sem tako nepotrpežljiva in pri darilih vedno prehitevam. Mogoče si bom za cilj v letu 2011 dala nalogo, da okrepim svojo potrpežljivost ali omilim svojo nepotrpežljivost, kakor vam je ljubše. Mogoče, bom še razmislila. Vsekakor je precej smešno, ko pride do daril, kako sem še vedno precejšen otrok. Ni šans, da mi poveš, da že imaš kaj zame in da se ti potem uspe izogniti maltretiranju (četudi skrajno subtilnemu), da izdaš vsaj minimalen namig, kaj naj bi to bilo :)

Zunaj totalni Mordor. Neki 'ne tič ne miš' pada z neba, sam Bog ve, ali gre za meglo, dež ali kaj drugega, skrajno neprijetno za pohajkovanje naokoli, doma je lepše, zaenkrat nič ne pada. Zaenkrat. Pri naših sosedih, ki so prej bojda živeli po jamah nekje v Kočevskem rogu, se nikoli ne ve, kaj te še lahko doleti. Včasih so zvoki, ki prihajajo izza sten in stropov prav strašljivi, človek si kar ne upa zamišljati, kaj neki ti sosedje počnejo, vsekakor ne zveni kot nekaj, kar bi bilo mogoče uvrstiti med normalna vsakodnevna bivanjska opravila. Če jim greš slučajno potrkat in jih prosit, če lahko svoje bivanje omilijo za par decibelov, te debelo gledajo, kakor da ne govorijo človeščine ali slovenščine, stvar perspektive, da te mine, da si sploh poskusil. In še vedno, čeprav sem si že stokrat rekla, da si bom kupila silikonske zamaške za ušesa, se šetam mimo lekarne in se šele doma spomnim, ko spet strašno zaropota z leve, desne, od zgoraj ali od spodaj, da so zamaški še vedno v nekem lekarniškem predalu in da so moja ušesa na milost in nemilost izpostavljena.

Tako je to na valentinovo :D :D

1 komentar:

  1. Pridi k moji spodnji sosedi, bosta izmenjali izkušnje s čepki, pa malo te bo potroštala, kako nisi edina, ki s strahom gleda, kdaj se bo podrl strop, stena...
    Mogoče se zberete v klubu prestrašenih sosedov Lp iz kluba hudičevih sosedov

    OdgovoriIzbriši