Preišči ta spletni dnevnik

ponedeljek, 28. februar 2011

Protestno pismo bacilom

Spoštovani bacili!

Čeprav vam rade volje verjamem, da se v našem hotelu čudovito počutite in uživate v namestitvi, vas vljudno rotim, da spokate svoje kovčke in jutri do dvanajstih opoldan zapustite naše prostore.

V preteklih dneh smo od drugih gostov dobili več pritožb o vašem neprimernem obnašanju. Ponoči ste glasni, ljudem ne pustite spati, trkate po stenah vaše sobe in kljub opozorilom razgrajate. In čeprav smo vam že prvi dan na recepciji zabičali, da ima soba, ki ste jo rezervirali, samo eno posteljo, vas je prišla cela četa in se na črno vselila kljub najstrožji prepovedi. Vaše včerajšnje podaljšanje bivanja pri nas pa je seveda preseglo vse meje zdrave pameti in dobrega okusa.

V primeru, da ne boste upoštevali tega obvestila, bomo prisiljeni poklicati policijo in vas prisilno izseliti, če ne bo šlo drugače, celo z antibiotiki.

Hvala za razumevanje
Uprava hotela Pr' Andrejinem grlu

4 komentarji:

  1. Hahaha, tale me je pa nasmejal. Tudi moji nadležni 'gostje' še vedno vztrajajo, čeprav v zelo zamnjšanem številu, pa vendar, me vsake toliko spomnijo na svojo prisotnost. Ponavadi z nekimi sluzastimi izmečki. Nočem niti vedeti, kaj delajo, sploh pa tako dolgo. Ja, mal bo še treba potrpeti, Andreja. S humorjem je vse lažje :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Vizualija, čestitke za novi blog :)) Te spremljam. Človek kr pade noter in ima potem slabo vest, če kakšen dan pozabi objaviti :)) Humor je pa sploh fajn stvar. Nazadnje se vedno izkaže, da te lahko spravi čez marsikatero jamo, pa če zgleda še tako črna in globoka :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne mi pozabit objavljat, niti, če mrtve ležite pod kavčem in ste fešta za bacile in mačko! Kaj se to pravi, skrivat doma na toplem in vse taboljše ideje obdržat zase! Šmentana pojata!

    MAREC JE TU!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. A misliš, da bi si sploh upala ne objavljat?! Pa tvegat izlive tvoje jeze, četudi v kultivirani 'šmentana pojata' (LOL) obliki?

    In ja, marec je tu. Prsti že srbijo, možgančki pumpajo na polno. Struktura se gradi. Soon, my dear, very soon, I will unleash my fingers to the keyboard ... :D :D

    OdgovoriIzbriši