Preišči ta spletni dnevnik

četrtek, 24. februar 2011

Vidim, ne vidim

Skušam gledati 127 hours. Eno roko imam skos pred očmi, da ne bi kaj preveč videla, ker vem, kaj se zgodi v filmu. Še vedno uporabljam ta stari dobri trik iz otroštva. Če nečesa ne vidiš povsem razločno, potem ni več tako strašno. Spomnim se, da sem včasih morala skoraj vsak drug film gledati z blazino v rokah, ki je v trenutku lahko postala priročno zagrinjalo strašnih prizorov. Zdaj, ko sem že velika in pogumna, zadostuje dlan z razširjenimi prsti. :D

Obeta se mega deloven vikend. Se ga veselim? Bolj ne kot ja. Počasi bo napočil čas za dopust. Od avgustovskega morja (en teden) nisem bila nikjer, razen na enodnevnem 'smučanju', o katerem sem že govorila. Treba bo res nekam it. Mogoče v Čatež, tam sva se z Vanijem nazadnje imela mega. Topla voda, dobra hrana, midva, nič računalnika ... Pure joy.

p. s. Se mi je uspelo dobesedno preštrikati skozi film (poštrikala sem skoraj celo klobko volne). Svaka čast tipu, da ni izgubil volje in da si je upal narediti, kar je bilo treba. Respect. Nauk: ne hodi na take izlete, ne da bi komu povedal, kam greš (that's a smart one).

3 komentarji:

  1. Haha, sem ti rekla :))))

    Ampak pustiš se pa speljat na čisto vsak lim, ej LOL. Kasneje sem videla en seznam 'disturbing' filmov in me zanima, če bi šla gledat one, če bi ti jih omenila. Ne! Fuj to. hahaha. Je grozen, kajne? Dobesedno moraš nekaj reči stran gledat in na finišu ti kr solze tečejo, da je vsega skupaj konec. Ne predstavljam si tega gledat v kinu. Škatlo od kokic bi imela na glavi.
    In ja, tudi jaz sem se, od kar sem slišala zanj, jezila ko taka mama: Kje pri milem bogu ne gre ljudem povedat, kaj bo počel?! Je s tem kao nek frajer?! Lone Wolf?! Od kar sem gledala ta film pokličem Generala, preden grem dol po kifeljc v pekarno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, to ni za mene, se izogibam takih filmov na veliko. Moja domišlija se noče potem izklopit, se čisto preveč vživim, ne pomaga niti roka pred očmi :p

    Dopust vama pa zlo privoščim. Mi smo bili v Vivatu v Murski soboti...krasno, prava prekmurska hrana poleg ostale uživancije ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Pape: ja, mene ni težk takle nahecat, čeprav grozljivk se pa striktno izogibam ... sem se naučila skozi leta, da to pa res ni zame :)) V kino pa sploh ne hodim gledat filmov, ki dišijo na disturbing, odkar me je enkrat pri enem filmu, ne spomnim se naslova, tako vrglo v luft, da je celo vrsto, pa še tisto za mojo in pred mojo, skoraj zadela kap:))

    @Tinka: točno tako, domišljija je tista, ki nam ponagaja, ampak sem zgleda še vedno malo mazohistično naštelana glede tega (tudi ne vem, za čigavo zdravje) ... V Vivatu še nisva bila, mogoče bo treba pa zdej it tja počekirat :)) hvala za namig

    OdgovoriIzbriši