Preišči ta spletni dnevnik

sreda, 23. maj 2012

Doma sem pa že žleht :D

Florči je vsak dan bolj sproščena. Doma že tudi nagaja, še največje spoštovanje ima do Cilke, ker tam pa res ni zafrkancije :D Končno sem našla hrano, ki ji je zanimiva tudi zunaj: hrenovke. Danes zjutraj na sprehodu je celo vzela košček, čeprav so se v bližini nahajali sprehajalci, kar je precejšen napredek. Obožuje visoko travo in nekoliko bolj strma pobočja. Tam se čisto razživi.





Spoznala je Nukija, s katerim sta oba približno enako prismuknjena na lov. S skupnimi močmi sta skopala eno luknjo za Savinjo in se prav izvirno zapletala s povodci, da nama z Anjo slučajno ne bi bilo dolgčas :D

Srečali sva tudi Vasilijo in njenega angleškega hrta Santa, ki ji je bil takoj všeč :D

Včeraj in predvčerajšnjim se je spoznavala z boksom. Lepo sem ji ga postlala, natrosila noter nekaj posladkov in brez težav je šla noter, pojedla dobrote in se potem celo malo ulegla. Ko sem jo včeraj za petnajst minut zaprla noter, je sicer protestirala s cviljenjem in celo nekajkrat zalajala, a mislim, da se bo kmalu navadila, da je to njen prostor, kjer lahko ima res mir.

Kaj mi je to naštimala not?

Pa ni tak švoh ...

A me res morš skos slikat?

Nehi že, no ...

5 komentarjev:

  1. A to je nov rdeč fleksi? :)
    Drgač pa "thumbs up" za Flor! Sem jst vedela, da punca ni kr tko. Faca!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, Majči, to je nov rdeč fleksi :D Un ta plav je kao do 20 kg, gospodična jih ima pa 21 (zaenkrat). Pa še k ovratnici (ki jo je doniral Edijev in Gregov Balu) bolj paše :D

      Izbriši
  2. ahoj:) vidim, da mala uživa, danes(četrtek) ob 7ih zvečer bomo mi pri splavarju, verjetno pod mostom, ti bom še poslala sms, v primeru da nisi videla komentarja:)Pa da peljemo malo debelo Emo do visečega haha. Upam, da se vidimo, res bi jo radi spoznali:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, hej :D Če ne bo deževalo, se vam pridruživa!

      Izbriši