Preišči ta spletni dnevnik

nedelja, 25. november 2012

Končno prišla do svojega bloga :)) ali kaj vse se je dogajalo v novembru

Za mano je strašno pester mesec. Do konca smo pripeljale projekt Septembrska avdicija, ga zaključile z modno revijo v celjskem klubu Terazza. Bilo je naporno in stresno, a hkrati zabavno, poučno in kreativno, ampak na koncu lahko rečem, da se je splačalo! Spodaj ena gasilska z modne revije in ena delovna, ki je nastala med pripravami na modno revijo (obe sta delo Eve Klevske).V četrtek smo imeli zadnji trening obeh malih pasjih šol, Florčine nadaljevalne skupine in Joyceove začetne male šole. Vse skupaj smo v soboto zapečatili s prikazom tistega, kar smo se naučili med šolanjem, in piknikom, ki sta ga bila Florč in Joyce strašno vesela, ker so čevapčiči in pečene piške kar leteli z miz. Marcel je uspel Joycea naučiti par neumnosti, medtem ko se je Florči cartala v Urškinem naročju. Prav lepo smo se zabavali, a žal ne morem objaviti nobene pametne fotke, ker sem veleumno nesla zraven fotoaparat, ki me je ob prvem poskusu fotografiranja obvestil, da je njegova baterija izpraznjena in sem ga lahko samo pospravila nazaj v etui in odnesla v avto. Prilagam pa eno skoraj posrečeno fotko "pomaranče" in "roziča", kot ju je poimenovala Urška, med čakanjem na prikaz naučenega, in fotko diplomc, ki sta jih prejela mulca za uspešno opravljeno malo šolo.


Joyce, se mi zdi, je kar čez noč zrasel in postal mali pasji mož. Še vedno je precej mikro, sploh v primerjavi s Flor, ampak ta prvi črni puloverček mu je že grozno premajhen (glej prvo sliko), tako da je očitno za kar nekaj cm daljši, kot je bil pred mesecem dni, ko sem mu puloverček nabavila. Dobil je tudi značilno parsonsko bradico in noge ima strašno kosmate, kot se za dedca spodobi :))

S Flor sta res prijateljčka, razen blagih napadov ljubosumja predvsem s Florčine strani, ki se navadno začnejo z romuljenjem, ko se hoče mali pridružiti cartanju na kavču in se Flor ravno namesti v moje naročje. Ampak se hitro zmenimo in sta takoj potem spet "best buddies". Na kavču prevoluharita večino popoldnevov, ponavadi bolj skupaj kot na tejle sliki, ko sta bila ravno "skregana".


Joyce je še vedno strašna carta, najraje se tišči. Recimo takole ... :D
... medtem pa Florči zasede velikansko Sophiino staro posteljo ali svoj delež kavča ...Ni komentarjev:

Objava komentarja