Preišči ta spletni dnevnik

sobota, 15. december 2012

December in to ...

Pa je tu ... zadnji mesec v letu. Pestro je, ni kaj. V petek se je začel sejem, tako da sem cele dneve v svoji hiški, ki sem jo skušala narediti čimbolj prijetno in seveda pisano :)

Pano, ki sem ga barvala in izdelovala zadnji večer pred sejmom.

Moja hiška :D
Pogrešam dolge jutranje sprehode z mrcinama, in če ne bi bilo zunaj mrzlo, bi jih imela kar ves dan tam nekje pod pultom. Ampak sta gospodič in gospodična preveč fina in razvajena, da bi zdržala tam več ur, zato jih "rihta" Vani, ki mi vsak dan skuha tudi kosilo in me pride potem zamenjat v hiško, da lahko grem domov pojest. Najboljši mož!

Ker pa je december, sem danes poskušala narediti čudovito fotografijo (s trotlco, seveda) za čestitko, da bi jo lahko pošiljala naokoli. Težek zalogaj, vam rečem, ker brjoldeka sploh nočeta pozirati, kot je treba, ampak se najmanj eden nenehno premika, zato je bil rezultat fotošuta en velik kup megle, nekaj fotk pa je celo zasilno uspelo in jih prilagam spodaj.

Florči gleda direkt v briket na parketu :D

Oba strmita v briket v moji levi roki :D

Florči kot Božičkova pomočnica Fata in Joyce kot pomožni zavijalec daril.

Ena sepia za zaključek
Ne vem, koliko mi bo do konca decembra še uspelo pisati. Če mi slučajno ne rata, vam že zdaj želim vse lepo v prihajajočem letu, čimveč pozitivnih sprememb in obilico dobre volje in zdravja za premagovanje ovir, ki jih življenje vedno, navadno z razlogom, postavlja na naša pota.

1 komentar: