Preišči ta spletni dnevnik

sreda, 30. november 2011

:D :D :D :D :D

Po jutranjem sprehodu so me na steni FB-ja pričakale včerajšnje fotke iz parka. Le kako naj bo potem človek slabe volje, če bi slučajno tako naneslo? Nima šans! (Vse fotke je posnela ena in edina Pape!)

Začelo se je z baletom na sprehajališču pred knjižnico. Sophie je zaplesala točko iz Labodjega jezera in požela aplavz mimoidočih. Prve kritike so vzpodbudne, obeta se ji delovno mesto v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.



Pod ginkom pa se je vse skupaj razvnelo. Pape se je s fotoaparatom hrabro valjala po tleh, zverine so pozirale, da se je kadilo.

Takole so skupinsko pozirali vsi trije topmodeli. Samo poglejte usklajenost njihovih pogledov!

Med metanjem ginkovih listov je samo Pascal dojel, kaj direktorica fotografije zahteva od fotke. Nečimrni manekenki sta ostali indiferentni.

Slavna hoja med nogami. Škoda, da se ne slišijo huronski vriski in smešno cviljenje od navdušenja, ki je sprožilo salve smeha med humanoidi. To bo treba enkrat posneti!

Posnetek od blizu. Razločno se lahko vidi bradica naše Zofke, ki kaže trende za zimo 2011/12. Punce, britje brade je out, živele dlake!

Letošnjo zimo so moderni flekci na trebuhu. Čim več, tem bolje!

Ena od blizu. Čisto možno, da je Sophie imela v ustih kaj prepovedanega. Ali pa se samo malo cartamo.


Seveda pa je bilo treba pokazati tudi ostale trikce ...

Recimo "nosek nosek". Ko se z noskom dotakne roke, se dlan čudežno odpre in v njej se skriva nekaj, kar ima okus po piščancu ...

Ali pa "me ne zanima". Tako vztrajno gleda stran od odprte dlani s posladkom na sredi, da ...

... ga na koncu dobi. Mljask!

Tole je ena od tistih ... lažno skromnih. "Strašno sem lepa in sladka, ampak se tega sploh ne zavedam," si misli zverinica.

Pa še ena umetniška ... "Takole vidim svet po dveh skodelicah kuhanega vina!"

Ni komentarjev:

Objavite komentar