Preišči ta spletni dnevnik

petek, 25. marec 2011

Dama s kamelijami - češnjica na vrhu torte

Za mano je popoln petek. Zunaj pomlad, toplo sonce, spet delovno zatišje, oči odrešene celodnevnega buljenja v ekran, jutranja kavica z možem ob Savinji, popoldanska tortica z mamo in sestro, baletni klas in za posladek še predstava v znamenju plesa. Odličnega, doživeto odplesanega/odigranega kulturnega dogodka.

Že dolgo si nisem ogledala plesne predstave, ki bi me tako ganila. Če si se prepustil in če slučajno nisi kakšen emocionalen invalid, si lahko občutil takšno plejado različnih občutkov, da imam še vedno kurjo polt, ko se spomnim ... Glavno vlogo (damo) pleše Mojca, moja baletna učiteljica. Vsaka ji čast za performans na lestvi, za lep večer in čudovit zaključek tega tedna. In seveda Tomažu za stoično odigrano vlogo lakaja. Da o domiselni sceni raje ne izgubljam besed ... Vredno ogleda!

1 komentar:

  1. No, vidiš, tak opis in človek že začne kovance skupaj kraspat, da bi si kupil karte. In me je ravno včeraj en gospod spraševal, kakšne prireditve imamo kaj v Sloveniji? Bom znala pohlaviti da, o, ja, pa še kakšne!

    OdgovoriIzbriši