Preišči ta spletni dnevnik

četrtek, 20. oktober 2011

Ščetkanje zob? A me hecaš?

Nisem si mislila, da bom kdaj ščetkala zobe pasji zverinici. Včerajšnje prvo ščetkanje je bilo precej strašljivo, Sophie je na vsak način hotela napasti zobno ščetko, a ob pomoči Vanija mi je uspelo, da je ugotovila, da ji nič nočemo in da ima zobna pasta vendarle okus po piščancu ... Danes sem bolj za foro kot kaj drugega poskusila še enkrat, tokrat sama, in po nekaj izmotavanja je kar sama odprla gobček in mi pustila, da ji oščetkam čekane. Očitno ji paše rahla masaža z otroško ščetko, po umivanju pa je obakrat šla do svoje posodice z vodo in se izdatno nalokala. Hecna je in z njo res ni nikoli dolgčas!

2 komentarja:

  1. Tega podviga se moram tudi jaz nekoč lotiti ker ima moja zverina precej ogaben gurmanski okus. Ali je potem to zobno pasto treba izplakniti iz gobca?

    OdgovoriIzbriši
  2. Agapetos: paste ni treba izplakniti (na srečo :D). Zdi se mi, da pomaga, če sem jaz navdušena, ko stisnem pasto na ščetko in ji jo pokažem ... za kakšnega zunanjega opazovalca mogoče delujem rahlo premaknjeno, ko ji z otroškim glasom rečem: "Glej, zobke gremo prat!", ampak nanjo pa deluje strašno pozitivno.

    OdgovoriIzbriši