Preišči ta spletni dnevnik

petek, 22. junij 2012

Obstaja tudi pasja zobna miška?

Medtem ko tole pišem, Florči rahlo zakomirana leži zraven mene, na desni tački ima z lepilnim trakom prilepljeno vatico na obrito nogo, v gobčku pa ima en zob manj. Včeraj med igro cuki cuki mi je nekako uspelo opaziti, da se ji čisto zadnji zob desno zgoraj maje, to je bil med drugim točno tisti zob, ki je bil sumljivo na debelo prevlečen z zobnim kamnom ... zdaj vsaj vem, zakaj, ker ga že nekaj časa ni uporabljala, zato si tudi kamna ni mogla zbrusiti z njega.

In zdaj se sprašujem ... če nastavim njen zobek, ki ga je veterinar Klavdij prav prisrčno zapakiral v škatlico, pod njeno blazino/dekico, ali bo prišla zobna miška? In še pomembnejše vprašanje: ali je to ista zobna miška, ki nosi tudi otrokom?

Slikca spodaj pa ni za občutljive želodčke :S


2 komentarja:

  1. awww boga florči, tudi mi smo bili presenečeni ker je tara imela granolom, ko je bila še mladiček, pravzaprav je bil ta pes kar dostikrat pri pasjem zobozdravniku. LOL rotwellerji in njihov "zobki" haha. Upam da jo je nehalo boleti, sej verjetno sploh ne pomni več faca mala oranžnonosa:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo je še tresoča in cvileča, ampak je že jedla, tako da je očitno že bolje. Jutri bo pa moje že čisto ok :D

      Izbriši